tiistai 30. joulukuuta 2008

Minustako valokuvamalli?



30.12.08

On muutamia asioita, joita Puh inhoaa. Vähiten Puh pitää uuden vuoden ilotulituksista. Aivan liikaa pauketta. Puh ei myöskään pidä Mikku-kissan urheiluharjoituksista kuten kissan tuhatta ja sataa spurttailuista ympäri asuntoamme eikä siitä, että Mikku teroittelee kynsiään milloin mihinkin. Järjestys se olla pitää.

Paparazzit Puh myös Lassien sukulaisena jättäisi heti omaan arvoonsa. Jos sellaiset valokuvaajat olisivat Puhin kimpussa, niin huutia saisivat. Tosin emännätkin ovat saaneet käyttää kaikki salaa kuvaamisen ja väijymisen keinot, jos ovat mielineet saada Puhista kuvia muutenkin kuin selkäpuolelta. Mutta ikioman emännän kanssa Puhkin suostui vaikka hymyilemään kameralle. Katsokaa vaikka!

- Ja suostun minä toisenkin emäntäni kanssa poseeraamaan, kun Jasmine on kameran takana, toteaa Puh tässä kuvassa.

- Jasmine-emännälle en käännä
selkää, vaikka en todellakaan pidä valokuvamallina olosta.




Keksisivät jotain parempaa tekemistä, vaikka kunnon metsälenkille lähtöä. Aina pitää osoitella kaikenmaailman laitteilla. Ja eikös se ole niin, etteivät oikeat filmitähdetkään katso suoraan kameraan?
- Ai ettäkö vain esiintyessään jossain roolissa, mutta muuten kyllä poseerataan? Jaa-a, no ota nyt sitten se kuva. Ja äkkiä, ennen kuin muutan mieleni. En minä tässä koko päivää viitsi seisoskella.
- Nappaa nyt sitten vielä pari kuvaa, että saat hyvän mielen. Taidan kuitenkin itse ottaa paremman asennon. Voithan kuvata vaikka yhden loikoilukuvakin.

- Ohhoh. Kyllästyttää.

- Taidan vähän torkahtaa.

- Että vielä kuvia? Ei vois kyllä vois vähemmän enää kiinnostaa.















Nyt kyllä riittää.



Eiks sulla tosiaan ole mitään muuta tekemistä?